Nawigacja
- BIEŻĄCY NUMER III-IV/2022(44-45) *CURRENT ISSUE
- WYDANIA ARCHIWALNE *ARCHIVAL EDITIONS
- INFORMACJE DLA AUTORÓW *INFORMATION FOR AUTHORS
- PROCEDURA RECENZOWANIA *REVIEW PROCEDURE
- LISTA RECENZENTÓW *REVIEWERS
- ETYKA PUBLIKACYJNA *PUBLICATION ETHICS
- KONFERENCJE *CONFERENCES
- BIBLIOGRAFIA *BIBLIOGRAPHY
- KONTAKT Z REDAKCJĄ *CONTACT THE EDITORIAL OFFICE
- DANE OSOBOWE *PERSONAL DATA
- DEKLARACJA DOSTĘPNOŚCI *ACCESSIBILITY DECLARATION
WYDANIA ARCHIWALNE *ARCHIVAL EDITIONS
Korzystanie z przedmiotów adaptacyjnych poprawiających funkcję ręki podczas przygotowywania i spożywania posiłków
Autorzy: Jerzy Rottermund, Wydział Fizjoterapii, Wyższa Szkoła Administracji, Bielsko-Biała, Stanisława Szary, Zespół Sanatoryjno-Szpitalny Rehabilitacji Narządu Ruchu „GWAREK”, Goczałkowice-Zdrój Andrzej Knapik, Wydział Nauk o Zdrowiu w Katowicach Śląski Uniwersytet Medyczny, Katowice
Załączniki
-
Korzystanie z przedmiotów adaptacyjnych (WCAG)
902.05 KB pdf21.10.2016 16:53
-
Korzystanie z przedmiotów adaptacyjnych
805.64 KB pdf21.10.2016 16:54